Vypněte prosím blokování reklamy (reklamu už neblokuji), děkujeme.
Video návod zde: https://www.youtube.com/watch?v=GJScSjPyMb4
LASAGNE
Ingredience:
Ingredience A aneb co ti při přípravě masové směsi nesmí chybět:
1/ Balíček plátků na lasagně ( prodávají dva druhy, jeden který se musí před použitím uvařit, ty nekupuj, je to strašná práce, kup si ty které se rovnou mohou použít) Nebuď vystrašená že je to tvrdý i když to taky někdy není špatný Teď vážne, změkne to při samotném zapékání.
2/ Mleté hovězí, tak 1 kg
3/ 2-3 velké cibule, 2-3 stroužky česneku
4/ Konzerva naložených celých rajčat ( samozřejmě že můžeš udělat i z čerstvých ale je to opět zbytečná práce navíc)
5/ Rajčatový protlak
6/ Koření italské ( oregano, bazalka, tymián) pak sůl a pepř
7/ 200 gramů nastrouhaného eidamu
Ingredience B aneb co ti při přípravě bešamelu nesmí chybět:
1/ 1 litr polotučného mléka při téhle kalorické bombě je to už stejnak šuma fuk
2/ Nastrouná půlka muškátového ořechu, správna kuchařka nikdy nepoužívá ten prášek co prodávají, nemá to správné aroma, takže struhadéko a celý oříšek a pozor na nehty.
3/ Méně než 1/4 másla, odhadem jo ?
4/ Dvě čajové lžice olivového oleje se zavřenýma očima obyčejný olej jo Ájo?
5/ Malý šálek hladké mouky
6/ Špetka soli a pepře
| RE: LASAGNE | janus* | 02. 10. 2009 - 07:00 |