Kapr pikant

2. říjen 2009 | 07.17 |
blog › 
Kapr pikant

Kapr pikant

Kapra vykucháme, očistíme a necháme ho vcelku.

Zevnitř kapra osolíme, opepříme a poté vymažeme hořčicí. Na hořčici klademe postupně anglickou slaninu, cibuli, šunkový salám a znovu cibuli, můžeme takto udělat několik vrstev. Nakonec přidáme tři až čtyři plátky másla a kapra zašijeme.

Kapra pikant pečeme asi hodinu na 180 °C a podléváme, aby se vytvořila šťáva.

Kapra pikant podáváme s brambory, zeleninovým salátem nebo hranolky.

máslo
kapr 1 ks

na potření:
plnotučná hořčice

náplň:
anglická slanina 100 g
cibule 2 ks
šunkový salám 100 g

podle potřeby:
sůl
mletý černý pepř

Zpět na hlavní stranu blogu

Komentáře

RE: Kapr pikant davidhavel 02. 10. 2009 - 07:28
RE(2x): Kapr pikant misteckonadlani 02. 10. 2009 - 07:43
RE(3x): Kapr pikant davidhavel 16. 10. 2009 - 12:56
RE(4x): Kapr pikant misteckonadlani 20. 01. 2010 - 11:28
RE(3x): Kapr pikant alexandra vosátková aš 20. 01. 2010 - 11:22