7. květen 2010 | 13.47 |
Chcete si článek přečíst?
Vypněte prosím blokování reklamy (reklamu už neblokuji), děkujeme.
Jak vypnout blokování reklamy?
Video návod zde: https://www.youtube.com/watch?v=GJScSjPyMb4
Šlehačkový třešňový moučník
Ingredience
- 1 sklenice/hrnek mouka polohrubá
- 1 sklenice/hrnek mouka hladká
- 1 sklenice/hrnek cukr krystal
- 3 ks vejce
- 1 ks kypřící prášek do pečiva
- 1 ks vanilkový cukr
- 250 ml Rama Cremefine
- 1 polévková lžíce kakao
- 1 ks (balení) třešně
Postup
Vejce a cukr vyšleháme do pěny, postupně přidáme smetanu, prosátou mouku, vanilkový cukr a prášek do pečiva. Všechno dobře promícháme, polovinu vylijeme na tukem vymazaný plech, do druhé poloviny vmícháme kakao a vylijeme na světlé těsto. Těsto posypeme okapanými třešněmi. Pečeme při 180°C asi 20-22 minut. Posypeme moučkovým cukrem a nakrájíme.
Zpět na hlavní stranu blogu